Veilig internet voor kinderen

Circle with Disney
 • Circle with Disney
 • Circle with Disney

Veilig internet voor kinderen

Creëer een veilige internet omgeving voor je kinderen en beheer de content op elk afzonderlijk apparaat. Verbind Circle met je Wi-Fi en beheer elk apparaat binnen je netwerk met de Circle App waar je ook bent! Met Circle beheer je eenvoudig onder andere de tijdslimieten, bedtijden en content. Leeftijdsafhankelijke filters zijn makkelijk in te stellen voor alle apparaten die je kind gebruikt.

Product details
€ 119,00
Op voorraad
Bestellen

Product details

Overzicht

Met Circle kan je alle apparaten beheren die verbonden zijn met het internet. Filter content, limiteer schermtijd en bedtijd van elk afzonderlijk apparaat. Leer kinderen omgaan met het gebruik van websites en apps en pauzeer het internet als je bijvoorbeeld met z'n allen gaat eten.

Pluspunten

Leer kinderen omgaan met het gebruik van websites en apps en pauzeer het internet als je bijvoorbeeld met z'n allen gaat eten. De Circle is gemakkelijk te installeren en je kan gemakkelijk de toegang tot het internet - voor bepaalde apparaten - op bepaalde tijdstippen uitschakelen. Stel een YouTube of Facebook limiet in of blokkeer bepaalde websites gemakkelijk met de voorgeprogrammeerde filters zoals Pubers, Volwassenen of Kinderen. Doordat Circle de informatie over het surfgedrag lokaal opslaat, hoef je je geen zorgen te maken dat je persoonlijke gegevens in de cloud komen. Zelfs als iemand de stekker eruit trekt werkt hij dankzij de ingebouwde batterij gewoon door.

Product

Met Circle kan je alle apparaten beheren die verbonden zijn met het internet en heb je inzicht in het gebruik. Met het optionele maandelijkse abonnement “Circle Go” worden alle bestaande instellingen van thuis meegenomen naar 3G / 4G LTE en elk ander Wi-Fi netwerk zonder dat er software op alle apparaten wordt geïnstalleerd. Daarnaast is er voor elk gezinslid veel gratis content beschikbaar in het gepersonaliseerde dashboard MyCircle. Zo vind je op MyCircle Disney videos, blogs, GIFs, emojis, muziek, games, personages en nog veel meer!

Kenmerken

 • Afmetingen: 7,62 x 7,62 x 7,62 cm
 • Gewicht: 566 gram
 • Batterij: herlaadbare Li-Ion batterij, laadt via Micro-USB
 • Voeding: 100-240v stroomvoorziening
 • Wi-Fi: 802.11 b/g/n 2.4Ghz of bedraad 10/100 Ethernet SSL encrypted

Kosten

De aanschafprijs van de Circle is €119,-. Daarnaast is het mogelijk om Circle Go aan te schaffen via de app voor €10,- per maand voor 10 apparaten, waarmee er ook buiten het Wi-Fi netwerk controle uitgeoefend kan worden (via 3G en 4G).

USPs

 • Beheer elk apparaat dat op jouw Wi-Fi netwerk binnenkomt
 • Tijdslimieten instellen: stel dagelijkse tijdslimieten in voor apps en websites zoals Facebook, Minecraft, Instagram en YouTube
 • Filter content: maak gebruik voor de voorgeprogrammeerde categorien zoals Kinderen, Pubers en Volwassenen om het internetgebruik te beheren
 • Inzicht in hoeveel tijd online wordt besteed en aan welke app
 • Gemakkelijk beloningen geven (latere bedtijd, meer tijd per apparaat, meer apps beschikbaar etc.)
 • Pauzeer het internet voor 1 iemand of voor de gehele familie met 1 druk op de app
 • Exclusieve Disney content is online beschikbaar
 • Makkelijk te installeren zonder software installaties op de apparaten in je Wi-Fi netwerk
 • de Circle Home en Go app werken met iOS & Android

Hoe werkt het

Verbind Circle met je Wi-Fi router en installeer de Circle Home app op 1 smartphone. Daarna herkent Circle elk apparaat dat gebruik maakt van het Wi-Fi netwerk (zelfs laptops en TVs) en kan een uniek profiel per apparaat of per familielid worden aangemaakt. Zo hebben bijvoorbeeld kinderen die met het internet zijn verbonden een op maat gemaakte ervaring en kunnen zij veilig gebruik maken van het internet. Ook kan met 1 druk op de knop ook het hele internet op pauze worden gezet zodat je kan genieten van een fijn samenzijn.

Bij bestelling

De Circle wordt geleverd met ethernet-kabel, USB-laadkabel, USB adapter en handleiding.